jueves, 22 de octubre de 2015

Manzanas traigo !!!!


S'acabava de registrar una exigència ben diferent al que hem rebut.



Registrat a les 17 hores....no és això company no és això  
S'exigeix la publicació, del comunicat del President del Comitè pel que fa a les mentides del comunicat enviat el dia 16 per l'empresa, pels mateixos canals que ells feren servir.
En lloc d'aquest exercici de transparència....MÉS INTOXICACIÓ!!!
Aquest dimecres dia 21 hem tornat a rebre una missiva de part de l'empresa mostrant el lògic rebuig del comitè d'empresa a una més de les propostes capcioses per part de l'empresa, que persegueixen l'únic objectiu de aplicar una reducció salarial, definitiva i indefinida, mitjançant l'engany i la mentida. Cap reunió del Comitè, de negociació, va produir-se el dia 20.
El seu lloc de trilers és constant. Son infatigables, incombustibles i podem estar així fins el mateix dia 8 de novembre. Cada dia poden dir una de més grossa....però així, volen demostrar, que compleixen amb l'acord, negocien i cerquen solucions si o si.....

Si algú o alguna és prou beneita per seguir aquests fils i creure's-hi aquestes fal·làcies; és que no vol entendre, raonar i afrontar la crua realitat. Digueu-li por, pànic, assetjament, servilisme, angoixa. Digueu-li com vulgueu, però és negar la major. Al Liceu, especialment a administració, hi ha un mobbing col·lectiu que passa de taca d'oli. El que no hi ha és negociació de res, incompliments sí i molts.

No hay comentarios: