viernes, 23 de octubre de 2015

La conselleria objectiu de la plantilla

La plantilla farta de anar a ulls clucs dirigeix els dard allà on toca.
Bingo!!


MASCARELL TORNA'NS EL SALARI !!!


Les polítiques privatitzadores del conseller MASCARELL, ara que marxara, semblen tan evidents que per unanimitat, com s'està treballant i gestionant -des de el Comité d'Empresa- totes les mobilitzacions; se'l-hi ha posat, indiscutiblement, al punt de mira a on els treballadors i treballadores de la plantilla del Liceu, dirigeixen la reclamació de responsabilitat i solucions; a una situació que ell ha provocat amb la seva orientació de política cultural neoliberal a ultrança.
Sí, a banda del patètic distorsionador que va encolomar-nos com a Dir. Gral., és l'objectiu d'aquestes polítiques destruir els llocs de treball i les que treballem al Liceu no aguantem més. Som, cada dia més , una pinya perquè ens han obligat a ser-ho.
Si MASCARELL ha estat sempre un perill pels treballadors, al llarg del seu recorregut multicolor: Els sapastres que ha anat ficant-nos, com a directors i patrons, per congraciar-se cada cop més amb els burgesos de sempre, que anhelen els vells temps del «seu» coliseu de la lírica, han acabat convertint-lo en un Monstre DIAVOLIC.
Mentre els del Foro actuen amb la indiferència dels que marxen, aquí a casa nostre, els de sempre; en funcions, mantenen fermament l'agressió que patint com a persones d'aquest país i com assalariats amb drets i deures.
Deure de protestar denuncia i prendre control de les situacions que ens afecten directament. No deleguem les solucions ni admetem a responsables de segon ordre i baixa combustibilitat.
Ja son cremats

Unió, força i voluntat responsable en la nostra feina, son la garantia de futur.

No hay comentarios: